utorok 12. októbra 2010

Môj prvý deň v práci


Dnes som sa konečne po prvýkrát dostal do kancelárie, v ktorej budem pracovať. Bol tu poriadny neporiadok, ale teraz to už vyzerá ako slušná kancelária. Už som vymyslel aj prvé doplnky, ktoré si musím zadovážiť - prepisovaciu bielu tabuľu, veľký biely papier, na ktorý nakreslím mapu seniorátu, zbory, kontakty na ľudí, časy stretnutí... samozrejme budem potrebovať smetný kôš a tiež nejaké spestrenie pre štyri biele steny (momentálne mi tu visí reklama na Microsoft, ale tú dám dúfam čoskoro dole). A tak je predo mnou veľká kopa práce. Ako prvé sa chystám naplánovať čo najviac stretnutí s ľuďmi, mládežami, farármi v senioráte, chcem im predostrieť plán práce a snažiť sa ich čo najviac motivovať a zapojiť. Nech môže cezo mňa Boh konať svoj plán. Je to pre mňa obrovská česť.
Proste a dostanete, hľadajte a nájdete; klopte a bude vám otvorené; lebo každý, kto prosí, dostane a kto hľadá, nájde; a kto klope, tomu bude otvorené. Lukáš 11,9-10

2 komentáre:

  1. Jozinko!
    uz ta mam vo svojom RRSku.:) Som hrozne rada, ze mozes robit pracu ktora ta bavi a ma zmysel, urcite to chvilami bude lahke, no inokedy zase tvrdy boj. No ty to urcite a hlavne s Bozou pomocou zvladnes a my, odoberatelia tvojho kanalu a hlavne tvoj modlitebny tim ta budeme podporovat.. ;) nabuduce by si nam k blogu mohol prihodit fotku krasne upratanej kancelarie, nech si vieme predstavit. cha cha ;)

    ewinka.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jozik moj :)

    Huraaa!!! tesim sa z Tvojho prveho dna v praci! Velmi Ti drzim place, budeme sa s Petrikom za Teba modlit, aby si mohol kazdym dalsim dnom s Bozou pomocou napredovat vo svojej nelahkej ulohe.

    Love U :)

    OdpovedaťOdstrániť