streda 19. januára 2011

Stretnutie v Sládkovičove

Veľkú radosť mi prinieslo stretnutie s bratmi farármi a sestrami farárkami v Sládkovičove (17.1.2011) - boli sme ako jedna Božia rodina. Videl som úprimnú túžbu týchto ľudí niesť evanjelium Ježiša Krista aj mladým ľuďom a tiež radosť z toho, že sa môžeme spoločne stretnúť a spoločne rozmýšľať. A tak toto stretnutie prinieslo aj svoje ovocie - druhý INSIDE, tentokrát pre oblasť od Senca po Saliby, je naplánovaný a to na 19.2.2011 v Sládkovičove. Evanjelický cirkevný zbor v Sládkovičove je síce malý, ale hneď na prvý pohľad je jasné, že to tam žije. Majú veľmi milý útulný kostolík, ale INSIDE bude v spoločenskej miestnosti v podzemí (pôvodne to vraj bola pivnica na uhlie, ale teraz veľmi pekne prerobená miestnosť). Témou INSIDE Klubu (aj vo Svätom Jure aj v Sládkovičove) bude "Odvaha".

    Miesto INSIDEu - Svätý Jur                    Miesto INSIDEu - Sládkovičovo










Tieto miesta ožijú už vo februári. Čaká nás teraz veľa príprav. Musíme tieto miesta pekne upratať, tematicky naladiť, trošku skrášliť a pripraviť pre aspoň 50 ľudí. Tému bude mať na oboch miestach Maťo Kováč, o piesne sa postarajú pravdepodobne miestne kapely. Ostatný program dávame dokopy s tímom z každej oblasti.
Prosím modlite sa za všetky prípravy, za srdcia všetkých ktorí prídu, aby sa ich Duch Svätý dotýkal a volal bližšie k Pánovi Ježišovi.
"...aby v Ježišovom mene pokľaklo každé koleno tých, čo sú na nebi aj na zemi, aj pod zemou, a každý jazyk aby na slávu Boha Otca vyznával, že Ježiš Kristus je Pán." Filipským 2,10-11

1 komentár:

  1. tesim sa jozik. ten plagatik, palo by tam mohol dat ze pod evanjelickou farou aspon a poslat mi to v pdfku, bolo by to fajn, zacneme s propagaciou ;)

    OdpovedaťOdstrániť