štvrtok 19. apríla 2012

INSIDE Víkend

13.-15.4. sa konal INSIDE víkend v Častej. Mali sme tému Môj svet. Všetci sme sa mali zamyslieť nad naším svetom - aké má nedostatky, čo je v ňom dobré a načo je.
V sobotu sa hrala veľká hra ktorá bola strašne super. Tímy v ktorých boli dorastenci sa zmenili na národy. Doobeda mali obehať stanoviská kde si napríklad určili formu vlády, vymysleli si ústavu, zákony, erb, piekli národné palacinky alebo sa fyzicky pripravovali. Poobede hra pokračovala v lese kde si vyznačili krepákmi územie a museli si ho ochraňovať lebo pricházdali rôzne "pohromy".
Vytvárali sa nové kamarátstvá a vládla tam príjemná atmosféra. Nikto sa nenudil (vďaka skvelým vedúcim) bolo naozaj veľa aktivít aj cez večerný program. Ale hlavnejšie bolo že sa všetci zamysleli nad svojím svetom. A ja verím že veľa dotastencov pochopilo (či už cez tému, chvály, stíšenia alebo svedectvá) že ich svet potrebuje Pána Ježiša.
Mohli by sme sa všetci modliť za to aby dorastenci nezabudli na všetko čo sa hovorilo a aby mohli mať niekoho s kým by sa o Pánovi Ježišovi rozprávali. Celý víkend bol plný Jeho lásky a preto nám tam bolo úplne úžasne. Všetci by sa najradšej vrátili a zostali tam ešte týždeň (ja aj dva) :)
Anet

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára