streda 31. októbra 2012

Tínedžer podľa Božieho srdca


"Čo to znamená? Aké je Božie srdce? Hľadáme ho vôbec?
Tieto a mnohé ďalšie otázky sme si kládli na INSIDE Víkende v Častej - Píle, ktorý sa konal 11.-14.10. 2012. Opäť prišlo veľa konfirmandov a dorastencov ktorí zažili kopu zážitkov, zahrali si mnoho hier a aktivít, vypočuli si témy, svedectvá svojich rovesníkov, pracovali na workshopoch a mnoho ďalšieho. Vďaka Bohu bola atmosféra skvelá! Lúčenie nebolo až také smutné lebo všetci sme vedeli že sa niekedy znovu stretneme. Verím že každý si odtial niečo odniesol. Teším sa na ďalšiu víkendovku a viem, že nie som sama." (Anetka, 14, účastníčka INSIDE Víkendu)


Ja napíšem ešte to, že  na tomto víkende bolo po prvýkrát cítiť rozdiel medzi skupinou starších (či už starších vekom, alebo skúsenejších vo viere) a mladších, ktorí potrebovali počuť úplné základy. Veľmi sa teším, že už máme dosť silnú skupinu starších dorastencov a na jar 2013 by sme chceli pre nich urobiť samostatnú víkendovku. Na tomto víkende to malo aj svoje pozitíva, pretože starší boli príkladom mladším, v mnohom ich viedli a dosť pomohli aj nám vedúcim zvládnuť to množstvo ľudí. Spolu nás tam bolo 80.
Vďaka Bohu aj za tento víkend za za všetko, čo nás naučil. Nech môže tužba byť tínedžermi podľa Božieho srdca v našich dorastencoch rezonovať ešte dlho.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára